STALLPLATSER UTHYRES

 

Har man ett heltidsjobb kan det kännas stressande att åka ut till sin skadade häst sent varje dag efter jobbet för att mocka och borsta. Jag talar från egen erfarenhet i detta ämne och bestämde mig därför tidigt att jag själv vill stötta hästägare i denna sits när vi köpte egen hästgård.
 

Till oss är hästar som behöver vila en kortare eller längre period välkomna för helinackordering med skötsel.

Du som ägare är självklart välkommen hur ofta du vill, men hästen kommer bli omhändertagen och ompysslad, även när du jobbar sent eller regnet vräker ner.
 

Vi hyr ut uteboxar i direkt anslutning till stallet där frisk luft och något att titta på är främsta syftet. Här finns hagar i olika storlekar - allt från mindre sjukrutor till över en hektar stora.

Vårt syfte är inte att konkurrera med marknadens rehabiliteringsstall. Här finns inte vattenträning eller vibrerande golv - istället ger vi hästarna uppmärksamhet och låter dem för en period "bara" vara bortskämda hästar.
I hyran ingår skötsel, fodringar, mockning och in-/utsläpp även spån, mineraler och analyserat hösilage. Daglig motion i vår skrittmaskin går att köpa till, då till en extra kostnad om 400 kronor/månad.

 

Grundpris: 6 500 kronor inkl moms, som faktureras i förskott.

 

 

© 2014 - 2020 av Stall Steninge By.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon