top of page

​Under våra år här på gården har vi träffat många härliga hästägare och hästar. Vi är stolta över att kunna ställa upp och hjälpa dem med hästarna, oavsett om det bara är över en semester eller en längre konvalescent. Nedan kommer några hälsningar som gör att vi sträcker på oss lite extra.

 

 

"Evigt tacksam att jag tipsades om Stall Steninge By.
För min häst har det varit helt avgörande att kunna få ha henne i en så lugn miljö som erbjuds här.

Ingenting är omöjligt och de anstränger sig alltid det där lilla extra för att få hästarna att trivas.  Åt min långtidsskadade häst har de, bland mycket annat, byggt specialanpassade hagar. Allt för att hon ska ha det så bra som möjligt.

Känner mig helt trygg och säker med att ha lämnat min häst hos Stall Steninge By. De är behjälpliga med precis allt, hovslagare, veterinärbesök, täckestvätt, promenader. You name it. De har verkligen tagit hand om min häst på absolut bästa sätt. De tar egna initiativ, alltid med hästens bästa i fokus.

Ja, vad skulle jag och Dockan ha gjort utan er? Ni har varit ovärderliga i ert engagemang och peppande och jag är helt övertygad att ni spelat huvudrollen i hennes tillfrisknande (tillsammans med veterinär-John, som ju ni också ligger bakom). Många tack och kramar!"

Kristina – med ett sto med senskada

"Kan varmt rekommendera ditt stall till andra. Ni tar så väl hand om hästarna, man kan vara lugn och veta att hästen har det bra och blir ompysslad. Det bästa var att ni byggde ny hage alltefter hon behövde en större. Man känner att hela verksamheten genomsyras av er kärlek till hästarna. Lucky kommer till er i sommar igen och blir bortskämd."

 

Virve – med ett sto som kom hit med senskada

"Jag kan varmt rekommendera Stall Steninge By. Hästarna stortrivs och blir så väl omhändertagna.
Det finns aldrig några problem eller hinder bara suveräna lösningar. Som hästägare är det guld värt att känna trygghet och veta att hästen har det bäst!"
 

Pia – med 7-årig valack som behövde semesterboende

"På Stall Steninge By blir hästen väl omhändertagen, bra hagar och gott gräs. Man känner sig väldigt trygg att åka iväg på semester och vet att hästen har det lika bra som dig själv. Tack för att ni finns!!"

Ann-Katrine – med beteshäst

"Bra service och professionellt omhändertagande. Min häst hade det superbra hos Stall Steninge By"

Magdalena – med ett sto som hade sen- och ligamentskada

bottom of page